1. aug, 2016

Gaap, gaap, gaaaaaaaap!

Leuk fantasie! Heel leuk. Ik mag blij zijn dat ik writersblock nog nooit tegen ben gekomen. Waar ik wel tegen aanloop is het tekort aan tijd.

Schrijven moet je plannen.. Klopt, maar een dag heeft maar 24 uur. 
En daarin moet je werken, eten, slapen, sporten, tijd met je kinderen doorbrengen, huishouden, sociaal doen, reizen en zeker nog zo'n tien andere dingen die ik regelmatig vergeet.

Hoe ik de laatste tijd alles ingepland krijg? Heel simpel, niet!
Doe morgen wat je gisteren niet kon doen, is een beetje mijn motto de laatste tijd.

Maar klagen... HELL NO!!
Het is fantastisch iedere dag mensen te spreken die je boek hebben gelezen. Langzaam de olievlek zien uitbreiden. De steun van je familie ontvangen op de meest te gekke manieren.

Maar wat me vannacht is overkomen, dat moet ik toch even kwijt.
Focus, is een belangrijk punt om dingen voor elkaar te krijgen. Mijn focus ligt nu op Prijs van vertrouwen op de kaart zetten. 
Dus lees ik zelf amper en creëer ik weinig, op papier welteverstaan.
In mijn hoofd des te meer, zoals ook vannacht. Ik loop al even te stoeien met het verhaal van Peter, dat popt up in mijn hoofd en dan dwaal ik af of val in slaap. Maar vannacht kwam het ineens binnen, hard binnen. Tranen over mijn wangen terwijl ik het verhaal in mijn hoofd creëer.

Ik kon niet slapen totdat de hele verhaallijn af was. Nog steeds in mijn hoofd! Geen letter op papier. Maar het is nu netjes opgeslagen op mijn harde schijf en zal binnenkort, als de tijd zich voordoet, uitgewerkt worden.

Vanmorgen half 5!!! viel ik ongeveer in slaap.

Het enige wat ik nog dacht: "En bedankt Peter!"