16. apr, 2016

Een stukje over Toby..

(Opmerking van de schrijfster: Soms weet je, terwijl je het uittypt, niet waar een stuk heengaat. Dat was in dit geval ook zo... Of ik het ooit zal gebruiken? Wie weet!)

Langzaam verliet iedereen de hotelbar op zoek naar hun kamer. Door de drank voelde Toby zich een beetje melancholisch, zijn beste vriendinnen waren allen overduidelijk gesetteld. May zijn partner in crime had zelfs een kind.
het duurde even voordat hij besefte dat hij niet alleen was achter gebleven in de hotelbar, de mysterieuze Sam zat zoals gebruikelijk in een hoekje alles af te kijken.
Toby kon niet herinneren dat Sam ooit meer dan vijf woorden met hem gewisseld had. Vaak waren het diepzinnige oneliners die Toby meestal niet kon plaatsen, noch kon hij iets met die alles doorgrondende blik die er mee gepaard ging.

Nu was het Sam die toch echt zijn aandacht vroeg. Gaan we die fles whisky nog opdrinken of zoeken we nog ergens een nachtclub op?

“Wow, twee zinnen!” Toby was verbaasd

“Ik slaap niet graag alleen!” liet Sam ineens vallen.
Dronken Toby flapte er direct uit. Dan slaap ik wel bij jou!
Misschien houd ik je daar wel aan, reageerde Sam direct. Zijn donkere blik verried geen emotie maar Toby’s open mond sprak boekdelen.
Sam gniffelde.

Oh fuck! dacht Toby. Ik doe echt aan zelfkastijding. Na Brent was Sam de grootste slet van de band. Toby had hem nog nooit alleen welke kamer dan ook zien komen. Of het nu een toilet was, hotel of kleedkamer een giechelend trutje volgde altijd.
Sam knipoogde een keer naar de dame achter de bar, fluisterde haar iets toe en sneerde kom poster boy, ik ga mijn bed op zoeken.
Als een gewillige puppy liep Toby achter Sam aan, zijn ogen gefixeerd op zijn in jeans omhulde sterke benen en gespierde kont.
In de suite aangekomen liep Sam direct door naar zijn kamer en door Toby’s grote mond kon hij alleen maar volgen.
Hij had nu wel een heel gezellig gesprek gehad met Sam en ze bleken heel goed met elkaar overweg te kunnen maar Toby had het gevoel of hij naar de slachtbank ging.
Toby had het gevoel dat Sam hem alles kon laten doen. Hij had een bepaalde macht over hem die hij niet kon verklaren. Toby wilde alleen maar die sporadische glimlach zien die hij nu twee keer op Sams gezicht had zien verschijnen.

Blijkbaar wilde hij Toby alleen maar jennen. Voor Toby de mogelijkheid had om de kamerdeur te sluiten begon Sam zich te ontkleden. Toby had grote moeite zijn zever in zijn mond te houden die wijd open stond van verbazing.
“Ik hou je aan je belofte!” was Sams enige reactie op Toby’s verbaasde gezicht.

Toby wist niet hoe hij het had. Zijn koffer stond in May’s suite, daar kon hij nu duidelijk niet bij.
zijn ogen gingen naar de strakke goed gevulde shorts van Sam.
Het was nu dus de bedoeling dat hij bij über hetero Sam in bed ging kruipen. Wanneer zou het beste moment zijn om duidelijk te maken dat hij meestal, zoals vandaag niet de moeite nam om ondergoed aan te trekken.
“Sam”, begon Toby voorzichtig.
“Durft, de macho Toby niet? Ben je verlegen?” Grinnikte Sam.

Toby herpakte zich, “nee, ik wilde je alleen waarschuwen dat ik normaliter geen ondergoed draag!”
“Geen probleem, tis een groot bed”,  lachte Sam.

Liggend in bed draaide hij Toby de rug toe om zijn sieraden en telefoon op het nachtkastje te leggen.

Verlegen gebruikte Toby dat moment om zich te ontkleden en snel in bed te kruipen.
Onzichtbaar voor hem grijnsde Sam breed.

Een nerveuze Toby zag het lichaam van Sam van dichtbij stretchen toen deze zich in een comfortabele manier op zijn rug in het bed nestelde. Het Dekbed kwam amper tot zijn middel.
Toby hield zijn adem in terwijl hij snel ging verliggen om zijn opwinding te verdoezelen.
Hij lag nu op zijn linkerzij en staarde Sam aan. Nerveus en ontdaan vanwege de onduidelijke signalen.
Sam moest inmiddels doorhebben hoe Toby op hem reageerde.

“Waarom doe jij dat jezelf aan, achter onbereikbare mannen aanlopen? Jake, Bryan, Brent? De helft van de tijd staar je ze na met zo ongeveer je tong op je schoenen.”
Verbaasd reageerde Toby, “Ik vindt ze enorm aantrekkelijk”
“Waarom kijk je zo nooit naar mij?”
Nu was Toby geschokt, om zijn gezicht te verbergen draaide hij zich op zijn rug en zijn hoofd van Sam af. Bewust zijn knie optrekkend zodat Sam niet zijn opwinding kon zien. Schamper lachte hij. “Hahaha. Nee, ik moet niet achter onbereikbare mannen aanlopen maar wel achter jou. Sam er is geen grotere Hetero dan jij. Dat was me meteen duidelijk. Mysterieuze meneer met sexy bedroom eyes”

Sam’s stem zakte een paar octaven lager toen hij zacht uitbracht, “Als ik zo’n grote hetero ben, waarom voel ik me dan zo aangetrokken tot jou!”
Toby’s hoofd schoot direct de andere kant op, zichzelf vervloekend dat hij zich nu echt door Sam op de kast had laten krijgen en verwachtte een grote grijs op zijn gezicht te zien…………